Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Κωνσταντίνος Βήτα στο Ηράκλειο

Συνεχίζονται τα καλοκαιρινά ταξίδια για τον δημιουργό της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής, Κωνσταντίνο Βήτα που δίνει μία ακόμη συναυλία- την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου - στο Θέατρο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο της Κρήτης.


Με αφορμή την «Χρυσαλλίδα», το τελευταίο προσωπικό άλμπουμ του Κωνσταντίνου Βήτα, η Τεχνόπολις Ηρακλείου θα αντηχήσει έντονα ηλεκτρικά και ντίσκο ποπ στοιχεία. Με μακρά ιστορία στην ηλεκτρονική μουσική και τεράστια  απήχηση από την εποχή των Στέρεο Νόβα μέχρι σήμερα, ο Κωνσταντίνος Βήτα πραγματοποιεί σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας μια καλοκαιρινή περιοδεία για να παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ  με τίτλο του «Χρυσαλλίδα».

«Είναι λίγο σαν ντίσκο ποπ με αναφορές σε παλιά είδη μουσικής. Το ονόμασα Χρυσαλλίδα γιατί με όλα αυτά τα κοινωνικά γεγονότα που συμβαίνουν παντού γύρω μας, ένιωθα πως μέσα μου κάτι ήθελε να γεννηθεί, κάτι σαν ελπίδα, σαν μια χρυσαλλίδα στο κουκούλι της που μεταμορφώνεται και σκάει για να φέρει μια εσωτερική ανάταση που δίνει δύναμη, ώθηση, θέληση στο σύγχρονο άνθρωπο να φτιάξει κάτι καλύτερο» αναφέρει ο Κωνσταντίνος Βήτα για την τελευταία του δισκογραφική δουλειά.
   
Τεχνόπολις Ηρακλείου Κρήτης, 13 Σεπτεμβρίου, Τιμή εισιτηρίων: 10 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...