Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Ηράκλειο: Κατέθεσαν αγωγή οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ

Σήμερα η "μητέρα" των μαχών για τους εργαζόμενους της ΕΡΑ Ηρακλείου και του τηλεοπτικού σταθμού Κρήτης, καθώς  κατατέθηκε  η αγωγή των εργαζομένων που στη συντριπτική τους πλειονότητα έμειναν στο δρόμο μετά το αιφνίδιο κλείσιμο της ΕΡΤ και την επαναλειτουργία ενός ενδιάμεσου φορέα, ο οποίος προβλέπει, ως γνωστόν, για το Ηράκλειο ελάχιστο μόνο  προσωπικό...

Στην ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ  πέραν από το ανοιχτό κάλεσμα συμπαράστασης, αναφέρουν  χαρακτηριστικά:

« Προστατεύουμε το Σύνταγμα και την ελεύθερη και αντικειμενική ενημέρωση!

Μουσική διαμαρτυρία στην πλατεία Ελευθερίας

"Την Τετάρτη, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 3 μηνών από το λουκέτο στην ΕΡΤ, προβάλλεται και αναμεταδίδεται στην πλ. Ελευθερίας η συναυλία που διοργανώνεται στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής.

Την Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στην πλ. Ελευθερίας οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, στο Ηράκλειο, διοργανώνουν συναυλία με τους Πέτρο Μαυροματίδη, Γιάννη Κασωτάκη, "Νόστιμον Ήμαρ", Γιάγκο Χαιρέτη, "Κάλεσμα της Φύσης", Νίκο Χρονάκη, Ισίδωρο Παπαδάκη και Μιχάλη Κανακάκη", αναφέρουν ακόμα στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι και καταλήγουν: "Την Κυριακή, στις 8:30 μ.μ., στο μικρό κηποθέατρο, με ελεύθερη την είσοδο για το κοινό, συνδιοργανώνεται με την ΕΛΜΕ Ηρακλείου μουσική εκδήλωση διαμαρτυρίας για τη διάλυση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα στην εκπαίδευση, την υγεία, τη ραδιοτηλεόραση και τις κοινωνικές δομές".

neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...