Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Φτηνή στέγη αναζητούν στο Ρέθυμνο οι φοιτητές


Στην αναζήτηση μιας κατοικίας που θα «στεγάσει» τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των νεοεισακτέων στις σχολές της...Πανεπιστημιούπολης Γάλλου και του ΤΕΙ Ρεθύμνου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, έχουν επιδοθεί τις ημέρες αυτές οι νέοι φοιτητές.
Βασικό κριτήριο για την επιλογή του χώρου που θα νοικιάσουν είναι ένα φθηνό μίσθωμα και ένα σπίτι, το οποίο θα βρίσκεται στο κέντρο ή πολύ κοντά σε στάσεις λεωφορείων, ώστε να διασφαλίσουν τις απρόσκοπτες μετακινήσεις τους από και προς το εκπαιδευτικό τους ίδρυμα.

Το ύψος του ενοικίου είναι καθοριστικός παράγοντας, δεδομένης και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, γι’ αυτό και οι περισσότεροι αναζητούν κατοικίες που θα περιλαμβάνουν έστω και κάποια επίπλωση, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για την προμήθεια του βασικού εξοπλισμού. Την ίδια στιγμή φέτος οι υποψήφιοι ενοικιαστές δίδουν ιδιαίτερη βαρύτητα και στο κομμάτι της θέρμανσης επιλέγοντας, εφόσον αυτό είναι εφικτό, σπίτια με αυτόνομη θέρμανση για να έχουν τον έλεγχο της κατανάλωσης.

Οι τιμές ωστόσο κυμαίνονται στα περυσινά επίπεδα με τις γκαρσονιέρες να νοικιάζονται από 180 έως 250 ευρώ και τα δυάρια από περίπου 280 έως 350 ευρώ, ανάλογα με την κατάσταση της κατοικίας, την περιοχή και την επίπλωσή της.
rethnea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...