Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Ηράκλειο Κρήτης

Μαζί με τον μουσικό του συνοδοιπόρο και εξαίρετο τσελίστα Γιώργο Καλούδη, ο γνωστός τραγουδοποιός παρουσιάζει  στο θέατρο Τεχνόπολις (22/9) ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην  αυτοσχεδιαστική ελευθερία, στη χαρά της συνύπαρξης και στον σεβασμό στο καλό ελληνικό τραγούδι

Ανανεωμένος από τα καλοκαιρινά μουσικά του ταξίδια, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης παρουσιάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο θέατρο «Τεχνόπολις»  στο Ηράκλειο Κρήτης. Παρέα με τον -σταθερά- μουσικό συνοδοιπόρο του, εξαίρετο τσελίστα και πολυμουσικό Γιώργο Καλούδη ετοίμασαν μία φρέσκια μουσική πρόταση που περιλαμβάνει τόσο τα αγαπημένα τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας του Αλκίνοου αλλά και άλλων συνθετών.

Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών μετρά αρκετά χρόνια. Οι δύο μουσικοί συναντήθηκαν και διαμόρφωσαν μια κοινή αισθητική, με βάση την αυτοσχεδιαστική ελευθερία, τη χαρά της συνύπαρξης, την προσήλωση στην ουσία και τον σεβασμό στην απλότητα και την ευθύτητα του τραγουδιού.

Η παράσταση έχει παρουσιαστεί ήδη σε πολλές χώρες στο εξωτερικό και με μεγάλη επιτυχία στο μικρό Θέατρο της Επιδαύρου τον Ιούλιο του 2012, όπου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στην ηχοληψία είναι ο Βαγγέλης Λάππας και στους φωτισμούς ο Κωνσταντίνος Αλεξίου.

Ώρα: 21.30, Τιμή: 10 και 12 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...