Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα απορρόφηση παιδιών στους σταθμούς του δήμου Ρεθύμνου


Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου θα έχει τη δυνατότητα ο δήμος Ρεθύμνου να εξυπηρετήσει ακόμα 75 παιδιά στους παιδικούς του σταθμούς, όπου σήμερα... έχουν δημιουργηθεί ήδη έντεκα τμήματα.
Αυτό επεσήμανε στην Κρητική Επιθεώρηση ο υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος, Γρηγόρης Τσιομπίκας, ο οποίος τόνισε πως από την πρώτη στιγμή μέλημα της δημοτικής αρχής ήταν να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες από εκείνες, που είχαν υποβάλει αιτήσεις.

Μέχρι στιγμής, στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς λειτουργούν 11 τμήματα με 270 παιδιά (120 εκ των οποίων είναι με επιδότηση του ΕΣΠΑ) στο σύνολο τους. Μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, που θα έχει βρεθεί λύση με την πρόσληψη προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις, θα δοθεί η δυνατότητα στο δήμο να πάρει 75 ακόμα παιδιά, με τα οποία θα λειτουργήσουν τρία ακόμα τμήματα 25 μαθητών.

Αυτό, ωστόσο, σημαίνει ότι θα υπάρξουν παιδιά, τα οποία θα μείνουν εκτός παιδικών. Όπως είπε ο κ. Τσιομπίκας, θα είναι παιδιά των οποίων οι μητέρες είναι άνεργες και δεν πληρούν το συγκεκριμένο κριτήριο έναντι άλλων γονέων.
goodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...