Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Τα καμμένα χωρία της Μεσαράς επισκέφτηκε ο Κεφαλογιάννης


Την Πόμπια,το Αντισκάρι,τα Πλατειά Περάματα,τα Πηγαϊδάκια και τους Καλούς λιμένες επισκέφτηκε χθες ο Μανώλης Κεφαλογιάννης όπου είχε την ευκαιρία να έχει συναντήσεις με ντόπιους κτηνοτρόφους, αγρότες και κατοίκους των περιοχών αυτών που έχουν υποστεί σοβαρές καταστροφές στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο από την πρόσφατη πυρκαγιά.  .

Ο κ. Κεφαλογιάννης στα πλαίσια αυτής της επίσκεψης πραγματοποίησε  συναντήσεις με τοπικούς φορείς με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό όλων των εμπλεκομένων για να αντιμετωπιστούν  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  οι "πληγές" από τις καταστροφικές φωτιές που έπληξαν την περιοχή αυτή..


Ο Ηρακλειώτης βουλευτής που σήμερα συμμετείχε στη σύσκεψη στο  Δημαρχείο Φαιστού με την παρουσία του Προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Εξαρχου έχει ήδη κάνει παρέμβασή προς τους συναρμοδίους υπουργούς  ζητώντας την αποκατάσταση των ζημιών και υποδομών καθώς επίσης και την αποζημίωση των αγροτών και κτηνοτρόφων ενώ επισημαίνει την ανάγκη πυροπροστασίας της πυρόπληκτης  περιοχής της Μεσσαράς  τονίζοντας την ανάγκη σύνταξης ειδικού προγράμματος από την Κυβέρνηση για την περιοχή αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...