Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Βρέχει βράχους και μηνύσεις στον δρόμο Τοπολίων στα Χανιά


Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου καταθέτουν σήμερα Τρίτη στην Εισαγγελία Χανίων εκπρόσωποι των κατοίκων και των καταστηματαρχών της ευρύτερης περιοχής των Τοπολίων ζητώντας την απομάκρυνση των αδέσποτων αιγοπροβάτων από τη σήραγγα, τα οποία πρόσφατα προκάλεσαν σοβαρό ατύχημα με την πτώση βράχου που τραυμάτισε σοβαρά μια 34χρονη δασολόγο.

Επιτροπή των καταστηματαρχών και των κατοίκων συναντήθηκαν με την Εισαγγελέα Χανίων και εκθέτοντας της την κατάσταση ζήτησαν την απομάκρυνση των αδέσποτων ζώων και το άνοιγμα του δρόμου προς Ελαφονήσι, ο οποίος έχει κλείσει για λόγους ασφαλείας των διερχόμενων με αποτέλεσμα να έχουν δεχτεί μεγάλο οικονομικό πλήγμα τα χωριά της περιοχής.

Τα μέλη της επιτροπής καταστηματαρχών και κατοίκων παρουσίασαν μάλιστα υπόμνημα που είχαν επιδώσει το 2002 στον τότε Νομάρχη Χανίων, ζητώντας από τότε την απομάκρυνση των αδέσποτων ζώων από τη σήραγγα των Τοπολίων και προειδοποιώντας για τους κινδύνους που ελλοχεύει η παρουσία τους για την ασφάλεια των διερχόμενων.

Εν τω μεταξύ με χθεσινή της ανακοίνωσή της, η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων υπενθυμίζει ότι ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός, έως τις 30 Νοεμβρίου.

Πηγή: cretalive.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...