Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Απολογείται η ταμίας για την υπεξαίρεση στο Δήμο Νεάπολης

Ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την πολύκροτη υπόθεση της «μαύρης τρύπας» στο ταμείο του πρώην Δήμου Νεάπολης αναμένεται να βρεθεί την ερχόμενη Παρασκευή η ειδική ταμίας, η οποία έχει καταστεί το κεντρικό πρόσωπο του οικονομικού σκανδάλου.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι βαρύτατες καθώς το ύψος της υπεξαίρεσης συνολικά για το ταμείο αλλά και για τα τέσσερα νομικά πρόσωπα του πρώην δήμου εκτιμάται σε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ με βάση τα επίσημα έγγραφα που συντάχθηκαν από τους διαχειριστικούς ελέγχους μετά την αποκάλυψη του ελλείμματος, τον Φεβρουάριο του 2011 με την παράδοση του ταμείου στον Καλλικρατικό δήμο του Αγίου Νικολάου.

«Βετεράνος» στη συγκεκριμένη θέση λόγω της πολυετούς θητείας της ήταν το πρόσωπο-κλειδί για την «διαχείριση» των χρημάτων στο ταμείο του πρώην δήμου.

Πάντως μέχρι και σήμερα και παρά το γεγονός ότι έχουν διενεργηθεί εξονυχιστικοί έλεγχοι από διάφορες υπηρεσίες, απάντηση δεν έχει δοθεί για την «διαδρομή» των χρημάτων που έκαναν «φτερά».

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, η πρώην ταμίας τηρεί «σιγή ιχθύος», αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι θα ανοίξει «τα χαρτιά» της ενώπιον της ανακρίτριας κατά την απολογία της.

Πηγή: cretalive/ ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...