Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Απόβαση στο Ηράκλειο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της WKU

Περισσότεροι από 1.000 αθλητές και 50 χώρες θα δώσουν το «παρών» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της WKU (με βάση το kickboxing) που θα φιλοξενηθούν στο Ηράκλειο της Κρήτης, τον προσεχή Οκτώβριο. 

Η πολυπληθέστερη αποστολή για διοργάνωση δυναμικών αθλημάτων στη χώρα μας, με την υπογραφή της ομάδας του Gods of War και την αρωγή του Δήμου Ηρακλείου που παραχωρεί, μεταξύ άλλων, κλειστό στάδιο 6.000 θέσεων.

Το επόμενο διάστημα θα γίνει η επιλογή των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα, καθώς και το matchmaking για το Gods of War 3 (θα ρίξει την αυλαία στις 25 Οκτωβρίου).

Βέβαιες θεωρούνται οι συμμετοχές των Στάθη Μπένοφ, Αλέξη Ιορδανίδη. Αμφότεροι είναι κάτοχοι διεθνών τίτλων της WKU, που κέρδισαν στο Gods of War 2 και θα κληθούν να τις υπερασπιστούν απέναντι σε ξένους αντιπάλους. Το ίδιο ισχύει και για την Τίτα Γκρουέβα.

Επίσης το promotion θα εντάξει στην κάρτα αγώνων του, τις MMA (υπάρχει επαφή με όνομα-έκπληξη) την επαγγελματική πυγμαχία, και φυσικά θα στηρίξει τη συμμετοχή πρωταθλητών του νησιού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...