Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Μέρα-νύχτα «σαρώνουν» την Κρήτη ελεγκτές του ΣΔΟΕ [Video]

"Σαρώνουν" την άκρη, απ'άκρη σ'άκρη, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, που αν και ... μετρημένοι στα δάχτυλα, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, ιδίως, της θερινής περιόδου που διανύουμε.

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού προγράμματος που έχει θέσει σε ισχύ το Υπουργείο Οικονομικών, οι έλεγχοι ανά την Κρήτη συνεχίζονται εντατικά ως τις 15 Σεπτεμβρίου, καθημερινές, Κυριακές, αργίες, πρωί και απόγευμα, εν ολίγοις ... όλες τις ημέρες και όλες τις ώρες!

Μπορεί η υπηρεσία να υποφέρει λόγω έλλειψης προσωπικού, αφού στελεχώνεται από περίπου τους μισούς υπαλλήλους από αυτούς που προβλέπει το οργανόγραμμα και που στελέχωναν την υπηρεσία παλιότερα, ωστόσο, με "όπλο" το φιλότιμο, συνεχίζουν τους ελέγχους, κάνοντας υπερωρίες και εκτός έδρας, για τα οποία ... δεν αμείβονται!

Τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά, με βάση πάντα τα δεδομένα που υπάρχουν, αφού προκειμένου να μπορέσουν οι λιγοστοί ελεγκτές να ανταποκριθούν στις ανάγκες ... ακόμη και άδειες θα ανασταλλούν!

Η λύση, βέβαια, βρίσκεται στα υψηλά εισοδήματα, που πρέπει επίσης να ελεγχθούν.

Πάντως, σύμφωνα με τα στελέχη του ΣΔΟΕ, αν και η χώρα βουλιάζει, αρκετοί είναι εκείνοι που εξακολουθούν, σε βάρος των συνετών πολιτών, να μη συμμορφώνονται, να φοροκλέπτουν το ΦΠΑ, και να μην πληρώνουν φόρους, αποκρύπτοντας εισοδήματα.
cretalive.gr

VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...