Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Κατάληψη στα γραφεία της Αλληλεγγύης από τους εργαζόμενους αν δεν πληρωθούν

 Δώδεκα ημέρες προκειμένου να καταβληθούν τα δεδουλευμένα. Δώδεκα ημέρες προκειμένου να καταβληθούν τα δεδουλευμένα.

12 μέρες προθεσμία προκειμένου να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενου της Αλληλεγγύης δίνει το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου. Στις 12 Αυγούστου όπως τονίζει και το Εργατικό Κέντρο θα προβούν σε κατάληψη των γραφείων της Αλληλεγγύης στο Ηράκλειο. Σχετική ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου τονίζει ότι οι εργαζόμενοι στην αλληλεγγύη έχουν απολυθεί εδώ και τέσσερις μήνες και παρ' όλα αυτά παραμένουν απλήρωτοι καθώς δεν τους έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Σοβαρές είναι οι καταγγελίες εργαζομένων ότι έχει γίνει εξόφληση σε ορισμένους εργαζομένους. Παρά τις επίμονες προσπάθειες για απαντήσεις όσον αφορά τις παραπάνω καταγγελίες, δε λάβαμε καμία απάντηση από το Δ.Σ. της Αλληλεγγύης Κρήτης.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι δηλώνουμε ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και προειδοποιούμε τους υπευθύνους του προγράμματος ότι ορίζουμε ως καταλυτική ημερομηνία αποπληρωμής των δεδουλευμένων τη 12η Αυγούστου 2013. Σε διαφορετική περίπτωση, θα προχωρήσουμε σε κατάληψη των γραφείων.

Καλούμε όλους τους απλήρωτους εργαζόμενους στα προγράμματα Αλληλεγγύης, σε περίπτωση που δε γίνει εξόφληση στην παραπάνω ημερομηνία, να παρευρίσκονται στις 12 Αυγούστου 2013, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 9 το πρωί, στα γραφεία της "Αλληλεγγύης" στην οδό 1770 αρ. 21, απέναντι από το παλιό Ιπποκράτειο Νοσοκομείο .


prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...