Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ο Γιώργος Σαμπάνης για μια βραδιά στο Ηράκλειο

Την Κυριακή στο Ηράκλειο για μια βραδιά ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης

Αμέσως μετά την συναυλία με την Καίτη Γαρμπή, το Love Radio 102,8 παρουσιάζει άλλη μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά αυτή τη φορά με το Γιώργο Σαμπάνη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013, στο Desire Café Disco Restaurant, σε συνεργασία με την CretanArt Productions.

Ο γνωστός τραγουδιστής και δημιουργός, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα radio hits την χρονιά που μας πέρασε. Mετά την κυκλοφορία του νέου του δίσκου από την Cobalt Music, που έγινε Χρυσός πριν ένα μήνα, με τίτλο Δεν Είμαι Ήρωας, έρχεται στο Ηράκλειο Κρήτης για να τραγουδήσει αγαπημένα τραγούδια από προηγούμενα χρόνια όπως το Μεταξύ μας και το Σαν το φύλλο στον αέρα αλλά και καινούριες επιτυχίες όπως το Μόνο αν θες εμένα, το Ότι και να είμαι και το Ώρα Μηδέν.

Μια μοναδική βραδιά την Κυριακή 21 Ιουλίου στο Desire Café Disco Restaurant. Μοναδικές ερμηνείες αγαπημένων τραγουδιών ... ανεβάζοντας τους ρυθμούς όπως μόνο εκείνος ξέρει... Λίγες ώρες πριν απολαύσουμε τον Γιώργο Σαμπάνη Live, θα τον απολαύσουμε ραδιοφωνικά, καθώς ο καλλιτέχνης θα μας μιλήσει ζωντανά από το Desire Café Disco Restaurant.

Την επόμενη μέρα, την Δευτέρα 22 Ιουλίου, ο Γιώργος Σαμπάνης και το Love Radio Κρήτης 102,8 θα βρίσκονται στις 12.00, στο Public Ηρακλείου καθώς ο Γιώργος Σαμπάνης θα είναι εκεί να φωτογραφηθεί με θαυμαστές του και να υπογράψει αυτόγραφα ! prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...