Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Με το Προεδρείο των συνταξιούχων της πρώην ΑΤΕ, συναντήθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης


Συνάντηση του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 5 Ιουλίου 2013 με τον εκπρόσωπο του Παγκρητίου Συλλόγου Συνταξιούχων της πρώην Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος, κ. Χρ. Λουγιάκη, και το Δ.Σ. αποτελούμενο από τον κ. Γ. Παναγιωτάκη, τον κ. Γ. Καραίσκο, τον κ. Γ. Βασιλάκη και τον κ. Γ. Κουσανάκη.

Οι συνταξιούχοι, καταρχήν, ευχαρίστησαν τον κ. Λευτέρη Αυγενάκη, για τη συνεργασία που είχαν οι δύο πλευρές και το αποτέλεσμα της τροπολογίας που κατέθεσε, εξασφαλίζοντας την ασφαλιστική κάλυψη των συνταξιούχων της πρώην ΑΤΕ και την μεταφορά τους στον ΕΟΠΥΥ, μετά το «κενό» που είχε δημιουργηθεί από την εξαγορά της ΑΤΕ από την Τράπεζα Πειραιώς.

Ακόμη, συζητήθηκαν μια σειρά ζητημάτων με κυρίαρχο το ασφαλιστικό «κενό» την περίοδο από 4 Νοεμβρίου 2012 έως 31 Μαΐου, δηλαδή, από την εξαγορά της ΑΤΕ από την Τράπεζα Πειραιώς μέχρι την τελική διευθέτηση του ζητήματος και την μεταφορά των ασφαλισμένων στον ΕΟΠΥΥ, δεδομένου ότι για εκείνη την περίοδο όλες οι παροχές (σε είδος, περίθαλψη κλπ) προς τους ασφαλισμένους δεν έχουν εκκαθαριστεί.

Ο κ. Λ. Αυγενάκης δεσμεύτηκε για την συνέχιση της αποτελεσματικής συνεργασίας, που μέχρι τώρα υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών, για την περαιτέρω επίλυση των ζητημάτων των συνταξιούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...