Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Δραματικές ελλείψεις στα ΕΛΤΑ Ηρακλέιου

Με δραματικές ελλείψεις προσωπικού προσπαθούν να λειτουργήσουν τα ΕΛΤΑ του Ηρακλείου. Οπως δήλωσε στον ΣΚΑΙ Κρήτης ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Φλιτζανής, από την υπηρεσία λείπουν 100 εργαζόμενοι, σύμφωνα με το οργανόγραμμα! Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι από τους 75 αρχικά διανομείς για την εξυπηρέτηση 200.000 κατοίκων έχουν μείνει 22! Οι συμβάσεις εργαζομένων έληξαν και εδώ και έναν μήνα, δεν έχουν έρθει οι νέοι, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η παραλαβή επιστολών και δεμάτων στους πολίτες.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ηρακλείου σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την προκήρυξη 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ » Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, η οποία ξεκίνησε σήμερα και θα λήξει στις 26/7/2013 και ώρα 24:00

Με βασικά αιτήματα τα παρακάτω:

1. Άμεση πρόσληψη ΕΣ/ΟΧ προσωπικού με κάλυψη όλων των κενών τομέων διανομής και των κενών του Κομβικού Κέντρου Διαλογής Ηρακλείου που εξυπηρετεί όλη την Κρήτη.

2. Περισσότερες εξόδους στις μηχανές διαλογής στο Κέντρο Διαλογής Ηρακλείου ώστε η αφικνούμενη τυποποιημένη αλληλογραφία να είναι τουλάχιστον ταξινομημένη κατά νομό.

3. Άμεση υλοποίηση αιτήσεων μετάθεσης συναδέλφων που ενδιαφέρονται να μετατεθούν στον Νομό μας.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει σύμφωνα με τη νόμιμη διαδικασία την παρούσα ενημερωτική επιστολή προς όσους απευθύνεται προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...