Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Με τις καλύτερες εντυπώσεις η 11ης Παγκρήτια Αγροτική - Εμπορική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στους χιλιάδες επισκέπτες της η φετινή διοργάνωση της 11ης Παγκρήτιας Αγροτικής - Εμπορικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, που έκλεισε χθες με επιτυχία τις πύλες της. Αθρόα ήταν η προσέλευση των επισκεπτών, αφού χιλιάδες κόσμου πλημμύρισε το εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου προκειμένου να περιηγηθεί στα περίπτερα της έκθεσης.

     Με τον αριθμό των επισκεπτών να ξεπερνά φέτος κάθε προσδοκία, ιδιαίτερα θετικά ήταν και τα αποτελέσματα των συνεργασιών που προέκυψαν για τους εκθέτες που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, την οποία η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας αναβάθμισε, δίνοντάς της για δεύτερη φορά και εμπορικό εκτός από αγροτικό χαρακτήρα, καθιστώντας την έτσι πρωτοπόρο εκθεσιακό γεγονός. Η πολύτιμη αυτή συνέργεια του εμπορικού με τον αγροτικό κόσμο στη διάρκεια της αναβαθμισμένης έκθεσης ήταν για δεύτερη χρονιά το κλειδί της επιτυχίας, αφού η Παγκρήτια Αγροτική – Εμπορική Έκθεση Αρκαλοχωρίου κατάφερε να δημιουργήσει πολλαπλές ευκαιρίες εξωστρέφειας για τις επιχειρήσεις.

Με εκατοντάδες εκθέτες τόσο από την Κρήτη όσο και από την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και από την Κύπρο, φέτος η έκθεση αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τον παραγωγικό και εξαγωγικό τομέα της Κρήτης. Επιπλέον, στόχευσε εκτός από τον τομέα της προβολής και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και στον τομέα της ειδικής επιστημονικής ενημέρωσης, μέσα από μια σειρά εσπερίδων με διευρυμένη θεματολογία από τον πρωτογενή τομέα μέχρι και την ενέργεια. Παράλληλα, πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων πρόσφερε ψυχαγωγία στους επισκέπτες.
     Η 11η Παγκρήτια Αγροτική - Εμπορική Έκθεση Αρκαλοχωρίου διήρκεσε έξι ημέρες, από τις 19 έως τις 24 Ιουλίου, διοργανώθηκε από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας, συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης και στηρίχθηκε από το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...