Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Χανιά: Μηχανοκίνητη πορεία των εργαζομένων στη δημοτική αστυνομία

Την Πέμπτη θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση, κατά την οποία θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα και σε τοπικό επίπεδο

Μηχανοκίνητη πορεία με τα υπηρεσιακά τους οχήματα πραγματοποίησαν το μεσημέρι στους κεντρικούς δρόμους της πόλης εργαζόμενοι στη δημοτική αστυνομία στα Χανιά, που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους αντιδρώντας στην απόφαση για κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί νωρίτερα πραγματοποίησαν γενική συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, στην οποία συμμετείχαν και άλλοι εργαζόμενοι στο δήμο, κατά την οποία αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με βάση το πλαίσιο που έχει αποφασιστεί σε κεντρικό επίπεδο.

Αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιήσουν νέα γενική συνέλευση, κατά την οποία θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα και σε τοπικό επίπεδο.

Όπως και στην υπόλοιπη χώρα, οι υπηρεσίες του δήμου, εκτός από τις υπηρεσίες πρόνοιας, παρέμειναν κλειστές, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων, με ανακοίνωση του ζητά να μην καταργηθεί η δημοτική αστυνομία, αναγνωρίζοντας, όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά, τη συμβολή της στην πάταξη του παραεμπορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...