Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Κρήτη: Η διαθήκη του πλούσιου επιχειρηματία έκρυβε εκπλήξεις...

Η διαθήκη του πλούσιου επιχειρηματία δεν έκρυβε αυτά που περίμεναν οι συγγενείς του - Τα χρήματά του δεν κατέληξαν μόνο στους νόμιμους κληρονόμους...

Ο λόγος για έναν ιδιαίτερα επιτυχημένο επιχειρηματία ο οποίος αν και δεν ήταν Ηρακλειώτης δραστηριοποιήθηκε όλα τα χρόνια της ζωής του στο Ηράκλειο και έφυγε πρόσφατα από τη ζωή έχοντας δημιουργήσει μια σημαντική περιουσία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας "Πατρίς", ο γαλαντόμος άνδρας είχε σε τραπεζικούς λογαριασμούς περίπου 15 εκ. ευρώ. Έτσι λίγο πριν φύγει από τη ζωή έδωσε (μέσω του δικηγόρου του) ένα χρυσό φακελάκι στην αποκλειστική νοσοκόμα που τον φρόντισε το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα της παρέδωσε σε επιταγή 55.000 ευρώ, κάτι που δεν πίστευε ούτε η ίδια. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό.  Μέσω της διαθήκης του, τακτοποίησε οικονομικά και ανθρώπους του περιβάλλοντος του, που δεν ήταν συγγενείς του και έτσι δεν είχαν δικαίωμα στην κληρονομιά.

Άφησε μόνο σε μετρητά, στην τελευταία του σύντροφο περίπου 800.000 ευρώ, ενώ της αγόρασε και ένα ακριβό διαμέρισμα σε καλή περιοχή του Ηρακλείου. Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή περίπου στα 80 του χρόνια, όμως πολλοί θα τον θυμούνται για πάντα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...