Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Χανιά: Τους εξαπάτησαν και τους έβαλαν να σπρώχνουν

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την άφιξή τους στα Χανιά, οι τουρίστες πήραν …τη χειρότερη δυνατή γεύση από Ελλάδα …

Live your myth in …Crete" ή αλλιώς "Ζήσε το μύθο σου στην …Κρήτη". Σύμφωνα με το flashnews.gr, η περιπέτεια των τουριστών ξεκίνησε με το που πάτησαν το πόδι τους στην Κρήτη.

Στο αεροδρόμιο Χανίων, καταφτάνει παρέα τουριστών, που είχε κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου. Επρόκειτο για 6 ενήλικες και 2 παιδιά. Από το ξενοδοχείο τους προτάθηκε να σταλεί αυτοκίνητο για να τους παραλάβει και να τους μεταφέρει στο Ρέθυμνο. Εκείνοι συμφώνησαν.

Για τη μεταφορά τους ζήτησαν 70€

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, ότι σε τέτοια περίπτωση το ξενοδοχείο δεν πρέπει να χρεώσει τους τουρίστες. Ωστόσο όταν ρωτήθηκαν οι τουρίστες από επαγγελματίες οδηγούς που βρίσκονταν στο σημείο , δήλωσαν πως για τη μεταφορά, τους ζητήθηκε κόμιστρο 70 ευρώ!

Το γεγονός καταγγέλθηκε αμέσως και έτσι οι τουρίστες λόγω του ελέγχου που έπρεπε να γίνει, έμειναν καθηλωμένοι στο αεροδρόμιο για πολύ ώρα. Όμως η ταλαιπωρία τους από τη στιγμή που πάτησαν Ελλάδα, δεν τελείωσε εκεί. Η τούρτα είχε και κερασάκι …

Μετά από ώρα, ο οδηγός επιχείρησε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο όμως αυτό τίποτα …Σε πείσμα όλων δεν ξεκινούσε. Ποιά ήταν η λύση λοιπόν; Έβγαλαν έξω 2 από τους τουρίστες να σπρώξουν το αυτοκίνητο μέχρι να πάρει μπρος! Μια από τις τουρίστριες επαναλάμβανε "I 'm in shock!" (Έχω σοκαριστεί!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...