Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ηράκλειο: Ταξιτζής έσωσε τη ζωή τουρίστριας με αλλεργικό σοκ!

Ο οδηγός έγινε το πρόσωπο της ημέρας στο Ηράκλειο - Το ξενοδοχείο που έμενε η γυναίκα ανακοίνωσε ότι θα τον τιμήσει τις επόμενες μέρες για τα όσα έκανε... 

Τη ζωή μιας 45χρονης τουρίστριας έσωσε το μεσημέρι ένας οδηγός ταξί στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η γυναίκα που έκανε διακοπές στην πόλη και συγκεκριμένα σε ξενοδοχείο λίγο έξω από την πόλη του Ηρακλείου, αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία.

Η γυναίκα άρχισε να καταρρέει από το αλεργικό σοκ Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου κάλεσαν τον οδηγό ταξί ζητώντας του να την μεταφέρει σε ιδιωτική κλινική. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, η υγεία της 45χρονης γυναίκας χειροτέρεψε και με δυσκολία είπε στον οδηγό ταξί πως περνούσε αλλεργικό σοκ.

Ο οδηγός κάνοντας αγώνα δρόμου μετέφερε την τουρίστρια στην ιδιωτική κλινική, έχοντας προηγουμένως ειδοποιήσει για τη σοβαρότητα του περιστατικού. Μόλις το ταξί έφτασε στην κλινική οι νοσηλευτές παρέλαβαν την τουρίστρια και δίνοντας της άμεσα τις πρώτες βοήθειες απέτρεψαν τα χειρότερα.

Έφτασε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr η κατάσταση της τουρίστριας ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς το αλλεργικό σοκ που είχε υποστεί, απειλούσε άμεσα τη ζωή της.

Τελικά η άμεση αντίδραση του οδηγού αποδείχθηκε καθοριστική, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η διεύθυνση του ξενοδοχείου ζήτησε από τον οδηγό να επιστρέψει σε αυτό, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν αλλά και να τον τιμήσουν. Η 45χρονη τουρίστρια παρακολουθείται από τους γιατρούς και σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...