Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ηράκλειο: Καφές και φαγητό εν πλω - Το ''παλάτι'' που αλλάζει τα δεδομένα της διασκέδασης

Ένα πλωτό "παλάτι" πρόκειται να δέσει την επόμενη εβδομάδα στο λιμάνι του Ηρακλείου, φέρνοντας τα πάνω κάτω στον τομέα της διασκέδασης στην πόλη …

Κι αυτό γιατί η πρωτοτυπία του εν λόγω πλοίου έγκειται στο ότι εν πλω θα μπορεί κανείς να απολαύσει τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό του, σε κάποιο από τα εστιατόρια ή τις καφετέριες που έχει.

Το εν λόγω πλοίο συστήνεται ως "Fun" και υπόσχεται …τί άλλο; Διασκέδαση! Σε αντίθεση με άλλες πόλεις, όπως ο Βόλος και το Ρέθυμνο που αντέδρασαν στη φιλοξενία του πλοίου, το Ηράκλειο υποδέχεται το "Fun", έχοντας ήδη εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες από τον ΟΛΗ, την Αρχαιολογία και το Λιμεναρχείο, ενώ εκκρεμούν ακόμη προς επίλυση κάποια τεχνικά ζητήματα (π.χ. ηλεκτροδότηση).

Το μήκους 32 μέτρων πλοίου μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 500 άτομα, γεγονός που αναμένεται να φέρει αλλαγές στον τομέα της διασκέδασης του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι τρεις συνιδιοκτήτες δε σταματούν εδώ, καθώς σχεδιάζουν ήδη το επόμενο βήμα τους …πάλι πλωτό, αυτή τη φορά στον τομέα της άθλησης, και σε άλλη περιοχή του νομού Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...