Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Έρχεται για 3η συνεχή χρονιά το ''Chania Beach Party 2013''

H εφημερίδα Chillin news διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το Chania Beach Party 2013, την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013 στις 21:00 στην κεντρική παραλία των Αγίων Αποστόλων, (πίσω από το γήπεδο ποδοσφαίρου) το μεγαλύτερο beach party που έχει γίνει ποτέ στην Κρήτη.

Στην περυσινή εκδήλωση έδωσαν το παρόν 6.500 επισκέπτες, ενώ o φετινός στόχος των διοργανωτών είναι να ξεπεράσει τους 8000 επισκέπτες.

Στο Chania Beach Party 2013 θα συμμετέχουν οι καλύτεροι djs & producers από τα μεγαλύτερα clubs της Κρήτης, καθώς και οι διεθνούς φήμης djs και παραγωγοί από την Ολλανδία, Rool & Doors, που υπογράφουν τις γνωστές dance επιτυχίες “Blackout”, “Gita”, “Elements” και πολλές ακόμα γνωστές παραγωγές και remix.

Παράλληλα, οι διοργανωτές ετοιμάζουν ξεχωριστά happenings κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ για ακόμα μια χρονιά, μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Κεντρικοί χορηγοί της εκδήλωσης:
Μπύρα Sol, Stoli Red, Recorderlig Cider, Art Deco

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την την σελίδα μας στο fb: Chania Beach Party 2013 η την ιστοσελίδα μας  www.chaniabeachparty.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...