Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Στα μέσα Ιουλίου η επανεμφάνιση του «ELLI T» στο Ρέθυμνο

Στα μέσα Ιουλίου εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει εκ νέου δρομολόγια Πειραιάς - Ρέθυμνο το πλοίο «ELLI T» της ακτοπλοϊκής εταιρείας Cretan Lines, σύμφωνα με στελέχη της επιχείρησης.

Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) στη Νάξο αποφασίστηκε να δοθεί έγκριση για επαναδρομολόγηση του πλοίου και να εξεταστεί παράλληλα αν μπορεί να «δένει» και στο λιμάνι της Μήλου. Τα στελέχη της εταιρείας έλεγαν πως βασικό είναι να υπάρχει κίνηση στη γραμμή προς και από Ρέθυμνο και να μην υπάρχουν κενές θέσεις και στη συνέχεια θα εξεταστεί το θέμα της Μήλου.

Μιλώντας στο «Βήμα» ο πρόεδρος της εταιρείας Νικόλαος Σιλιγάρδος αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που έχει η επιχείρηση και τα οποία αποτελούν εμπόδιο στο να ξεκινήσει εκ νέου τα δρομολόγια το πλοίο το οποίο από τις 24 Σεπτεμβρίου 2012 βρίσκεται για επισκευές στον νέο Μώλο της Δραπετσώνας.

Οπως σημείωσε τα προβλήματα προέκυψαν από την οικονομική δυσπραγία των μετόχων και την άρνηση δανειοδότησης από τις τράπεζες.

Η οικονομική δυσχέρεια δεν επιτρέπουν, όπως αναφέρθηκε, στο να έρθει άμεσα επιθεωρητής της κατασκευάστριας εταιρείας της μηχανής και αφού δώσει έγκριση στη συνέχεια αναμένεται και η έγκριση από τον αρμόδιο Νηογνώμονα.


tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...