Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

«Μέσα από την κρίση ανοίγονται σημαντικές ευκαιρίες για να γίνουν μεταρρυθμίσεις και τομές που για χρόνια δεν είχαν γίνει»


«Δεν αλλάζει ο στόχος των μεταρρυθμίσεων με την απόφαση του ΣτΕ αλλά ο “τρόπος”».
Συνέντευξη του Λευτέρη Αυγενάκη στο Ραδιόφωνο του «ΣΚΑΙ Κρητης 92,1» και στην εκπομπή «Πρωινό Μαγκαζίνο» με τους δημοσιογράφους Ειρήνη Τσάκα και Μάριο Διονέλλη


Στην πρωινή εκπομπή του Ραδιοφώνου «ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1» ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στην ερμηνεία της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ΕΡΤ, αλλά και στην ανάγκη για μεταρρυθμίσεις για την εξυγίανση της δημόσιας διοίκησης και του δημοσίου ραδιοτηλεοπτικού φορέα στη συγκεκριμένη περίπτωση, ανάλογα με τα οικονομικά μεγέθη της χώρας.

Όπως επεσήμανε ο Βουλευτής Ηρακλείου «η κρίση που βιώνουμε δίνει μια σημαντική δυνατότητα και ευκαιρία, ευκαιρία για να προχωρήσουμε όλες αυτές τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις σε όλο το εύρος του δημοσίου τομέα. Η απόφαση του ΣτΕ» τόνισε ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, «δεν αλλάζει την ουσία της αναγκαιότητας των μεταρρυθμίσεων, αλλά τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν αυτές οι μεταρρυθμίσεις στον νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...