Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Κρήτη: Συγκίνησε η τουρίστρια που εκπλήρωσε την τελευταία επιθυμία του άντρα της...

Με δάκρυα στα μάτια ο δήμαρχος του Αγίου Νικολάου - Επί 30 συναπτά έτη, επισκεπτόταν την περιοχή η Μargarita Backer που βλέπετε στην φωτογραφία με τον σύζυγό της ο οποίος απεβίωσε και η τελευταία του επιθυμία ήταν να σκορπίσουν τις στάχτες του μεταξύ Κρούστα και Κριτσάς. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η κ. Backer ήρθε και πάλι στην Κρήτη για να κάνει πραγματικότητα αυτή του την επιθυμία. O δήμαρχος την καλωσόρισε εγκάρδια και την ευχαρίστησε για την αγάπη που δείχνει στο Λασίθι, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη που δείχνετε στο Δήμο μας. Η προσφορά σας στον τόπο αυτό είναι ανεκτίμητη και εσείς είστε που αποτελείτε την διαφήμιση του. Εσείς είστε οι πραγματικοί πρεσβευτές μας στο εξωτερικό».

Η κα Backer φανερά συγκινημένη ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την τιμή αυτή και δήλωσε ότι θα έρχεται στον Άγιο Νικόλαο ‘’ μέχρι να της επιτρέπουν τα πόδια της να μπαίνει στο αεροπλάνο’’, ενώ και η δική της τελευταία επιθυμία είναι η στάχτη της να σκορπιστεί εκεί που είναι και του άντρα της. Ο δήμαρχος της απένειμε αναμνηστικό δίπλωμα και της δώρισε ένα λεύκωμα με φωτογραφίες της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...