Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Στην Πάτρα και τις Βρυξέλλες ο Γ.Γ της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Στην Πάτρα βρίσκεται από σήμερα ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης επικεφαλής κλιμακίου  για το Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Δυτική Ελλάδα. Βουλευτές, αλλά και στελέχη του κόμματος, θα έχουν αλλεπάλληλες συναντήσεις με τοπικούς, επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς στους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας και Αχαΐας. 

-Αύριο, Σάββατο, 1η Ιουνίου, στις 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας η κεντρική εκδήλωση στα πλαίσια του 9ου Συνεδρίου του κόμματος, όπου πρόκειται να παρουσιαστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και οι δυνατότητες ανάπτυξης που έχει μπροστά της η Δυτική Ελλάδα, ενώ θα κατατεθούν και θα συζητηθούν συγκεκριμένες προτάσεις.

Ο κ. Κεφαλογιάννης  την Κυριακή το πρωί αναχωρεί για Βρυξέλες όπου θα έχει σειρά επαφών με τον Πρόεδρο του ΕΛΚ κ. Μαρτένς, τον Γενικό Γραμματέα κ. Εστουρής, τον Πρόεδρο της Κ.Ο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κ. Ντολ, καθώς και με άλλους αξιωματούχους στο Κοινοβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Στις Βρυξέλλες θα προεδρεύσει των Προσυνεδριακών διαδικασιών των οργανώσεων του εξωτερικού της ΝΔ.

Την Τετάρτη ο κ. Κεφαλογιάννης θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στις 28-29 και 30 Ιουνίου στ Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στη συνέχεια ο κ.Κεφαλογιάννης αναχωρεί για την Θεσσαλονίκη για τις εργασίες του προσυνέδριου του κόμματος στην Β.Ελλάδα, με αντικείμενο τα Εθνικά Θέματα, την Εξωτερική Πολιτική και την Ασφάλειας του Πολίτη, παρουσία του Προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά του πρώην Προέδρου Κώστα Καραμανλή, του Υπουργού εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου,του Υπουργού Εθνικής Αμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια και άλλων Υπουργών και στελεχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...