Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Στη Γαύδο ο Αλέξης Τσίπρας - Σταύρωση χωρίς ανάσταση το μνημόνιο, το μήνυμά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τους λιγοστούς κατοίκους της ακριτικής Γαύδου επέλεξε να περάσει την ημέρα του Πάσχα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέπτεται, τις ημέρες αυτές την Κρήτη,  με την οικογένεια του.

Ο  αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης αντάλλαξε ευχές αλλά άκουσε και τα παράπονα των ακριτών...

Ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, επισκέφθηκε  το Καστρί, την πρωτεύουσα και το χωριό Άμπελος, όπου συνάντησε την χριστίνη Δαμοράκη. Η γριούλα με τα πελαγίσια μάτια μίλησε για τη ζωή της στο νησί.

Mάλιστα, η γερόντισσα από το χωριό Άμπελος της Γαύδου εξέφρασε τα παράπονά της για την μειωμένη της σύνταξη προς τον Αλέξη Τσίπρα και τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Σταθάκη: «Δεν έπρεπε, καλοί μου, να μας κόψουν εμάς τη σύνταξη -που παίρνουμε 300 ευρώ- ή το δώρο. Πήγα προχθές να πάρω τα λεφτά μου -αλήθεια σου λέω- και δάκρυσα. Λέω: "που είναι το δώρο να δώσω στα εγγονάκια μου 10 ευρώ;"».

Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας, σε δηλώσεις του, έστειλε το δικό του μήνυμα. «Για τον λαό μας ο Γολγοθάς του μνημονίου είναι μία διαρκής Σταύρωση δίχως Ανάσταση. Η Ανάσταση θα έρθει όταν νικήσουμε όλοι μαζί τον φόβο και ανατρέψουμε το μνημόνιο», είπε χαρακτηριστικά.

Το πασχαλινό μήνυμά του

Στην ακριτική Γαύδο βρέθηκε την Κυριακή του Πάσχα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στο πασχαλινό μήνυμά του έκανε λόγο για μια «διαρκή σταύρωση δίχως ανάσταση», εξαιτίας της πολιτικής του Μνημονίου.

«Το αναστάσιμο μήνυμα είναι μήνυμα ελπίδας. Μετά τη σταύρωση έρχεται η Ανάσταση. Για το λαό μας, όμως ο Γολγοθάς του μνημονίου είναι μια συνεχής σταύρωση, χωρίς ανάσταση. Η ανάσταση θα έρθει όταν νικήσουμε τον φόβο και ανατρέψουμε το μνημόνιο» είπε ο κ. Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην ακριτική Γαύδο, όπου αντάλλαξε ευχές με τους λιγοστούς κατοίκους και άκουσε τα παράπονά τους.

 gavdosfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...