Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, για την εκλογή του Σάκη Ιωαννίδη

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, για την εκλογή του Σάκη Ιωαννίδη στη θέση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τα πιο θερμά συγχαρητήρια μου στο Σάκη Ιωαννίδη για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Είμαι βέβαιος ότι η παρουσία του στο τιμόνι της Οργάνωσης των Νέων της Νέας Δημοκρατίας θα δώσει νέα ορμή στους αγώνες που συνεχίζουν τα νιάτα της Πατρίδας μας, για τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα και προωθεί η Κυβέρνηση, σε όλους τους τομείς.

Θα συνεχίσει και θα δυναμώσει τις νίκες που κερδίζουν οι νέοι της Νέας Δημοκρατίας τόσο στο εσωτερικό, με τις πρωτιές που καταγράφει η ΔΑΠ στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας, όσο και στον ευρωπαϊκό χώρο, όπως έγινε πρόσφατα με την εκλογή του ΟΝΝΕΔίτη Κωνσταντίνου Κυρανάκη ως Προέδρου της Νεολαίας του ΕΛΚ.

Θέλω, ακόμη, να συγχαρώ, αλλά και να ευχαριστήσω, τον έως τώρα πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο, που κράτησε σταθερά την οργάνωση των νέων μας στην πρωτοπορία των αγώνων για την Ελλάδα που θέλουμε.

Ευχαριστώ τα νιάτα της Ελλάδας για την ενεργό συμμετοχή τους στους κοινούς αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...