Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Λαλίστατοι οι Βουλευτές της Κρήτης-Δείτε την "απόδοσή" τους σύμφωνα με τα στοιχεία της Βουλής

Λαλίστατοι και αρκετά «εργατικοί» αποδεικνύονται οι Βουλευτές της Κρήτης, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Βουλής των Ελλήνων.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η τρέχουσα σύνοδος της IE Κοινοβουλευτικής Περιόδου που ξεκίνησε στις 28 Ιουνίου 2012, το Flashnews.gr, συγκέντρωσε και παρουσιάζει τα στοιχεία της Βουλής για την κοινοβουλευτική παρουσία των βουλευτών που εκλέχθηκαν στην Κρήτη.

Συνοπτικά, μπορούμε να πούμε, πως «πρωταθλητής» στις ομιλίες στην ολομέλεια αναδεικνύεται ο Νότης Μαριάς, κάτι που δικαιολογείται επειδή είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όμως το σημαντικό είναι πως όλοι οι βουλευτές της Κρήτης «ακούστηκαν» σε συζητήσεις στην ολομέλεια της Βουλής, άλλοι πολύ και άλλοι λιγότερο.

Ιδιαίτερο όμως ενδιαφέρον αποτελεί η περίπτωση του Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος – αν και «κυβερνητικός» βουλευτής - αναδεικνύεται «πρωταθλητής» στον Κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ «ξεχωρίζει» ο Μιχάλης Κριτσωτάκης.

Να σημειωθεί πως δεν έχει παρουσία στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο ο Μανούσος Βολουδάκης, καθώς καθόλη την διάρκεια της κοινοβουλευτικής περιόδου συμμετέχει στην κυβέρνηση ως υφυπουργός.

Το ίδιο ισχύει και από τις αρχές του έτους για τον Κυριάκο Βιρβιδάκη, που επίσης ορίστηκε ως υφυπουργός, αλλά έχει καταγραφεί η έως τότε παρουσία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...