Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Θετικό κλίμα για την Κρήτη στην τουριστική αγορά της Γερμανίας

Τις θετικές εντυπώσεις του για την ιστορία, τον πολιτισμό, τις ομορφιές,  και την φιλοξενία της Κρήτης, θα μεταφέρει στην πατρίδα του ο γνωστός Γερμανός δημοσιογράφος Horst Schwartz που επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.  

Ο Horst Schwartz ειδικεύεται στο τουριστικό ρεπορτάζ, και συνεργάζεται με μεγάλες γερμανικές εφημερίδες, περιοδικά, αλλά και τηλεοπτικούς σταθμούς,  ενώ μέχρι σήμερα έχει εκδώσει 4 τουριστικούς οδηγούς που είναι αφιερωμένοι αποκλειστικά στην Κρήτη.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος, που επισκέπτεται την Κρήτη από το 1978, μίλησε με θερμά λόγια στον Περιφερειάρχη για την μοναδική-όπως είπε- Κρητική φιλοξενία, την αυθεντικότητα του χαρακτήρα των Κρητικών, ενώ έκανε ενθουσιώδη αναφορά στο περιεχόμενο των νέων τουριστικών video της Περιφέρειας Κρήτης, που αναδεικνύουν την ιστορία, τον πολιτισμό, και την φιλοξενία του νησιού.

Επίσης ο Horst Schwartz μετέφερε στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη το θετικό κλίμα που υπάρχει για την Ελλάδα και την Κρήτη, στην τουριστική αγορά της Γερμανίας.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης ευχαρίστησε τον Γερμανό δημοσιογράφο για τα καλά του λόγια, και την θετική προβολή που κάνει μέσα από τα κείμενα-δημοσιεύματα του στα μέσα ενημέρωσης με τα οποία συνεργάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...