Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Πάγιο αίτημα του αγροτικού κόσμου της Κρήτης για «πλοίο ασφαλείας» σε περίοδο απεργιών;


Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, επισημαίνει την σημασία της τροπολογίας η οποία λύνει ένα μεγάλο πρόβλημα και πάγιο αίτημα των αγροτών της Κρήτης, καθώς προβλέπει τη δρομολόγηση πλοίου στις απεργίες της ΠΝΟ, εφόσον αυτές ξεπερνούν χρονικά τις 48ώρες, ώστε να μην αλλοιώνονται τα ευπαθή προϊόντα τα οποία σε αντίστοιχες περιπτώσεις μένουν στα λιμάνια χωρίς να φτάνουν στις αγορές. 

Με την τροπολογία που κατατέθηκε από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κώστα Μουσουρούλη και με την οποία ζητείται διευρυμένη συναίνεση, ο κ. Λ. Αυγενάκης,  ο οποίος και πήρε την πρωτοβουλία να αναζητήσει συμμαχίες βουλευτών και από άλλους πολιτικούς χώρους και ως μέλος της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου στην οποία συζητείται η τροπολογία, δήλωσε τα παρακάτω:

 «Χαιρετίζω και στηρίζω απόλυτα την πρωτοβουλία του Υπουργού κ. Μουσουρούλη. Άλλωστε ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα των αγροτών της Κρήτης και των νησιών της επικράτειας. Δεν καταργεί το δικαίωμα της απεργίας, αλλά διασφαλίζει την παραγωγή και το εισόδημα των αγροτών κατά την περίοδο αιχμής. Μένει να πάρει θέση ο κάθε Βουλευτής και το κάθε κόμμα με υπευθυνότητα. Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα δίλημμα, και το δίλημμα είναι ξεκάθαρο, ευθύνη ή λαϊκισμός;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...