Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Χανιά: Πυροβολούσαν και έβαζαν φωτιά στη μεζονέτα, την ώρα που έβλεπαν τηλεόραση!

Το θύμα της επίθεσης έβλεπε τηλεόραση μαζί με τη γυναίκα του, την ώρα που οι άγνωστοι δράστες πυροβολούσαν και έβαζαν φωτιά στη μεζονέτα στα Χανιά...

Μια περίεργη υπόθεση πυρκαγιάς απασχολεί τις αρχές τις τελευταίες ώρες. Μία πολυτελής κατοικία στις Βούτες Ηρακλείου τυλίχτηκε στις φλόγες λίγο μετά τις 22.00 χθες το βράδυ (05-03-2013).

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία κατέφθασε με 2 οχήματα και 5 άνδρες και κατέσβησε τη πυρκαγιά μετά από πολύωρη μάχη μάχη με τις φλόγες.

Σύμφωνα με τον 40χρονο ιδιοκτήτη της μεζονέτας, χθες βράδυ ενώ επέστρεφε με τη σύζυγο του στο σπίτι, άκουσαν πυροβολισμούς και τότε εκδηλώθηκε η πυρκαγιά στον πάνω όροφο της κατοικίας. Όπως είπε ο 40χρονος στο flashnews.gr δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι περίεργο με στόχο τον ίδιο.

Πριν από μερικές ημέρες άγνωστοι φορώντας κουκούλες, ενώ ο ίδιος κατευθυνόταν προς το σπίτι, προσπάθησαν να τον ρίξουν στον γκρεμό. Σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, για όλα αυτά έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...