Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Ηράκλειο: Τους στερούν το μεροκάματο κλέβοντας το αυτοκίνητο της δουλειάς

Άλλο ένα κρούσμα κλοπής επαγγελματικού αυτοκινήτου έρχεται να ανεβάσει το ποσοστό της εγκληματικότητας στην πόλη του Ηρακλείου.
Πριν από μερικές ημέρες το prismanews.gr είχε γράψει για μία κλοπή αυτοκινήτου στον Πόρο, αυτοκίνητο το οποίο ανήκε σε πωλητή λαϊκής αγοράς. Ο άτυχος ιδιοκτήτης και εργάτης ξύπνησε να πάει στη δουλειά του και είδε το αυτοκίνητο του να λείπει από εκεί που το είχε παρκάρει. Δεν άργησε όπως ήταν φυσικό να συνειδητοποιήσει ότι του το είχαν κλέψει. Ο λόγος για έναν άνδρα στο Πόρο Ηρακλείου ο οποίος εργάζεται στη λαϊκή αγορά και που σήμερα δεν θα βγάλει μεροκάματο αφού κάποιος ασυνείδητος θέλησε να του το στερήσει.

Ο άτυχος άνδρας είχε στο αυτοκίνητο όλα τα απαραίτητα αντικείμενα και αγροτικά προϊόντα που χρειαζόταν για να εργαστεί στην λαϊκή αγορά. Το αυτοκίνητο έχει χρώμα άσπρο και είναι μάρκας Wolkswagen. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου είναι σε εξέλιξη με τον άτυχο άνδρα να χάνει τα μεροκάματα του όσο το αυτοκίνητο δεν έρχεται πίσω.

Χθες άλλο ένα ίδιο περιστατικό σημειώθηκε έξω από την είσοδο του ΠΑΓΝΗ όταν ένας άνδρας που είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο για να δει κάποιον γνωστό του που είναι άρρωστος, συνειδητοποίησε ότι και το δικό του όχημα είχε κάνει και εκείνο φτερά. Πρόκειται για ένα κόκκινο ΙΧ αυτοκίνητο εργολαβικού χαρακτήρα το οποίο εκλάπη χθες μεταξύ 6 και 8 το απόγευμα. Ο οδηγός αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και οι έρευνες για τον εντοπισμό του ΙΧ είναι σε εξέλιξη. Πάντως αυτά τα απανωτά περιστατικά κλοπής επαγγελματικών αυτοκινήτων έχουν ανησυχήσει την τοπική ΕΛ.ΑΣ αλλά περισσότερο έχουν πλήξει τους ανθρώπους εκείνους που χωρίς αυτά δεν μπορούν να δουλέψουν για να βγάλουν τα προς το ζην.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...