Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ρέθυμνο: Ο αγρότης στα Ζωνιανά, έκανε το λάθος να κλαδέψει τη μουριά ενός δολοφόνου...


Το θύμα είχε σκαρφαλώσει και κάποια στιγμής, κλάδεψε τη μουριά που ανήκει σε άτομο που έχει καταδικαστεί για δολοφονία στα Ζωνιανά...

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ρεθύμνου πέρασε ο νεαρος πρωταγωνιστής του θερμού επεισοδίου που σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στα Ζωνιανά με αφορμή το κλάδεμα μιας Μουρνιάς.

Ο νεαρός που αναζητούνταν καθώς με το όπλο του γάζωσε το σπίτι και το ταξι του γείτονά του συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας που κλάδευε τις μουρνιές στο χωράφι του κλάδεψε επίσης και ένα δέντρο το οποίο βρισκόταν στο χωράφι του... φονιά του πατέρα του νεαρού συλληφθέντα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες όταν ο νεαρός πληροφορήθηκε το περιστατικό αισθάνθηκε προσβεβλημένος από την κίνηση αυτή, πήρε τ' οπλο και πήγε να ζητήσει το λόγο.

Οι δυο άντρες φαίνεται πως αντάλλαξαν βαριές κουβέντες με αποτέλεσμα ο ένας να ''γαζώσει'' με το όπλο του τα παράθυρα του σπιτιού και το ταξι που βρισκόταν σταθμευμένο απέξω. Σύμφωνα με το prismanews.gr, το έγκλημα με θύμα τον ηλικιωμένο άνδρα πατέρα του δράστη είχε σημειωθεί πρίν απο μερικά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...