Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Επιστολή: Σε κακό χάλι οι δρόμοι στα Χανιά


Για άκρως επικίνδυνο και «τριτοκοσμικό» οδικό δίκτυο στην περιοχή όπου κατοικεί, λόγω των υπεράριθμων μπαλωμάτων, κακοτεχνιών και λακκουβών κάνει λόγο αναγνώστης και κάτοικος του Δήμου Χανίων, με επιστολή του .

Ο αναγνώστης ζητεί συγκεκριμένα, από το δήμαρχο Μανώλη Σκουλάκη και την αρμόδια υπηρεσία του δήμου να σταματήσουν να αδιαφορούν επιδεικτικά, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να επέμβουν άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Τους επισημαίνει, δε, τον κίνδυνο τόσο για την ασφάλεια των πεζών και διερχόμενων δικυκλιστών όσο για την πρόκληση φθορών στα αυτοκίνητα των κατοίκων.

To πλήρες κείμενο της επιστολής του δημότη Χανίων στην aftodioikisi.gr και τη στήλη «Τα παράπονά σας στο δήμαρχο» έχει ως εξής:

«Το οδικό δίκτυο των Χανίων παραμένει σε κακά χάλια, χρόνια τώρα, θέτοντας πάρα πολλές φορές τη ζωή δικυκλιστών σε κίνδυνο και αποτελώντας «πονοκέφαλο» για τους οδηγούς αυτοκινήτων που έχουν βαρεθεί να μετρούν ζημιές σε λάστιχα, ζάντες και αναρτήσεις.

 Πληροφορούμαι, μάλιστα, ότι εξαιτίας της «τριτοκοσμικής» κατάστασης του οδοστρώματος στη Λεωφόρο Σούδας, το τελευταίο χρονικό διάστημα υπέστησαν ζημιές δεκάδες οχήματα.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής κατανοήστε επιτέλους ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το ποτήρι ξεχείλισε! Ως δημότης Χανίων απαιτώ να γίνει επιτέλους ένας σωστός σχεδιασμός και να υπάρξει μια συνεννόηση μεταξύ των υπηρεσιών ώστε να γίνει πλήρης ανακατασκευή στο οδικό δίκτυο. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και δώστε λύση άμεσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...