Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Κινητοποιήσεις στο Λασίθι


Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μεταφορά του τμήματος ΤΕΙ από το Λασίθι στο Ηράκλειο και για την υποβάθμιση του νοσοκομείου της πόλης, οι κάτοικοι της Ιεράπετρας προχωρούν σήμερα σε κατάληψη της ΔΟΥ Αγίου Νικολάου. Παράλληλα προαναγγέλλουν στάση πληρωμών στο δημόσιο.

Οι κάτοικοι της Ιεράπετρας εμφανίζονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε στάση πληρωμών σε εφορία, τράπεζες, ΔΕΗ για να στείλουν στο κράτος το μήνυμα ότι "πρέπει να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του προς εμάς και τον τόπο μας, εάν θέλει να εισπράττει από εμάς".

Η Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας θα συμμετάσχει στο Παγκρήτιο Φοιτητικό Συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη στο Ηράκλειο και θα προχωρήσει σε συντονισμό με τις Επιτροπές Αγώνα του Αγίου Νικολάου και της Σητείας για κοινές κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα. Συγχρόνως ζητά από τη δημοτική αρχή Ιεράπετρας να προχωρήσει στην κατάθεση των παραιτήσεων των μελών της, τις οποίες έχει ανακοινώσει.

Αύριο η επιτροπή αγώνα του Αγίου Νικολάου προχωρά σε κατάληψη της αντιπεριφέρειας Λασιθίου. Την Πέμπτη θα ακολουθήσει νέα κατάληψη, στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στο Ηράκλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...