Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ηράκλειο: Ο ηλικιωμένος ... τα είχε 400!

Το πρωί, στο κέντρο του Ηρακλείου, ένας άντρας με αυτοκίνητο πλησίασε τον 83χρονο, ζητώντας του να μπει στο αυτοκίνητο, με τη δικαιολογία ότι τον είχε στείλει ο γιος του... Ο ηλικιωμένος πείστηκε καθώς ο άγνωστος άνδρας επικαλέστηκε το όνομα του γιου του, πείθοντας τον 83χρονο για τη γνωριμία.
Στη διαδρομή, ο άγνωστος του "έσκασε" το παραμύθι... "Οι δουλειές του γιου σου δεν πηγαίνουν πολύ καλά. Με έστειλε να μου δώσεις 2.000 ευρώ", είπε άνδρας, προκαλώντας υποψίες στον 83χρονο.


"Το παιδί μου δε μου είπε ότι έχει πρόβλημα" ανταπάντησε ο παππούς, ενώ στην πρόταση του αγνώστου να τον μεταφέρει σε τράπεζα για να "σηκώσει" τα χρήματα, ο ηλικιωμένος εξήγησε ότι δεν έχει χρήματα, απογοητεύοντας προφανώς τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος τον κατέβασε από το αυτοκίνητο.

Η υπόθεση προβληματίζει τους οικείους του 83χρονου, καθώς φαίνεται πως οι επιτήδειοι προσεγγίζοντας τους ηλικιωμένους έχουν φροντίσει να κάνουν μία μίνι έρευνα, κι έτσι επικαλούμενοι πρόσωπα και ονόματα, έχουν περισσότερες πιθανότητες να πείσουν...

cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...