Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ηράκλειο: Συνεργασία δήμου- ΟΛΗ στο λιμάνι


Συνεργασία για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, αλλά και των τουριστών που έρχονται με κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι  του Ηρακλείου, είχαν ο δήμαρχος,  Γιάννης Κουράκης, με τον πρόεδρο του ΟΛΗ, Γιάννη Μπρα.

Ο κ. Μπρας ενημέρωσε το δήμαρχο για τη νέα μελέτη που θα προβλέπει τη χωροταξία στο λιμένα, όσον αφορά τόσο στις θέσεις στάθμευσης οχημάτων και στην κυκλοφορία τους ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου, αλλά και στις διαδρομές και διαβάσεις των πεζών.
Οι αλλαγές προωθούνται με δεδομένο ότι αναμένεται αύξηση τόσο του επιβατικού κοινού που εξυπηρετείται από το λιμάνι όσο και των κρουαζιερόπλοιων.

Ο κ. Κουράκης  δήλωσε ότι ο δήμος θα υποστηρίξει με κάθε μέσο τη προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών, ακόμη και με τη διάθεση εργαζομένων με τους οποίους θα ενισχυθούν οι δήμοι στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος ενίσχυσης της απασχόλησης  στους ΟΤΑ.

Οι δύο άνδρες δήλωσαν ότι στα πλαίσια της καλής συνεργασίας που έχει καθιερωθεί θα πραγματοποιούνται συναντήσεις σε τακτά χρονικά για την ανάπτυξη του λιμανιού


ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...