Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Από την Κρήτη: Φάκελος με σφαίρα στο γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα


Ένα φάκελο που περιείχε μία σφαίρα έστειλαν άγνωστοι στο υπουργείο Οικονομικών, με αποδέκτη τον ίδιο τον υπουργό Γιάννη Στουρνάρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και σε αυτή την περίπτωση, ως αποστολέας εμφανίζεται η "Κρητική Επανάσταση". 

Ήδη η υπόθεση ερευνάται, ως προς το χαρτί και τη σφαίρα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν προέρχεται από τους ίδιους αποστολείς. Απαντήσεις θα δώσει το εγκληματολογικό εργαστήριο, ωστόσο η εκτίμηση είναι ότι έχει φύγει από το Ηράκλειο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγα 24ωρα φάκελοι με σφαίρες παρελήφθησαν από τρεις εφορίες της Κρήτης


Πως έφτασε η σφαίρα στον Στουρνάρα;

Μεγάλο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι έφτασε στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα φάκελος όπου περιείχε σφαίρα. Αυτό που αναζητούν οι αρχές είναι πως πέρασε από τα μέτρα ασφάλειας ο φάκελος χωρίς να γίνει αντιληπτό το περιεχόμενο του.

Μετά την επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον αστυνομικό υποδιευθυντή Γιώργο Βασιλάκη, όταν άνοιξε παγιδευμένο δέμα με εκρηκτικά που είχε προορισμό τον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είχε δοθεί η εντολή όλα τα δέματα και οι φάκελοι να ελέγχονται εξονυχιστικά.

Σε αυτή την περίπτωση δεν συνέβη κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να φτάσει στο γραφείο του υπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...