Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Χανιά: "Διπλή παγίδα" από την ΕΛΑΣ


Νέα σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών μέσα σε λιγότερο από 24ώρες καταγράφει η ΕΛΑΣ στα Χανιά μετά την καταδίωξη 33χρονου Αλβανού από την ομάδα ΔΙΑΣ.

Ο κατηγορούμενος ούτε λίγο - ούτε πολύ γυρνούσε ¨"φορτωμένος" με χασίς στους δρόμους της πόλης. δεν ξέφυγε ωστόσο από την έμπειρη ματιά των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑ, που έκριναν ύποπτες τις κινήσεις τους και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν μετά από ολιγόλεπτο ανθρωποκυνηγητό.

Πάνω του βρέθηκαν 8 συσκευασίες με χασίς, βάρους 129 γραμμαρίων, αλλά και δυο κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσε για να κλείνει ραντεβού με τοξικομανείς

Ο 33χρονος κατέληξε στα κρατητήρια, όπου νωρίτερα είχε "κλείσει θέση " νεαρό ζευγάρι από τη Σούδα το οποίο διακινούσε επίσης ποσότητες χασίς.

Ο 23χρονος σεσημασμένος Χανιώτης και η 19χρονη σύντροφος του έκρυβαν στην αποθήκη του σπιτιού στο οποίο διέμεναν 311 γραμμάρια χασίς καθώς και ζυγαριά ακριβείας.

Μέσα σε λίγες ώρες οι υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανιών κατάφερνα να αποσύρουν από τα στέκια των τοξικομανών περίπου μισό κιλό χασίς, ενώ και οι τρείς συλληφθέντες βρίσκονται πλέον ενώπιον του Ανακριτή.


neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...