Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Έκτακτες συνεδριάσεις των ΔΣ Ιεράπετρας και Σητείας για τις συγχωνεύσεις των ΤΕΙ


Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την προτεινόμενη κατάργηση του Τμήματος Ιεράπετρας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013, στις 7 το απόγευμα. Παράλληλα, θα συζητηθούν η «επιχειρούμενη υποβάθμιση του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, αλλά και την κατάργηση ή υποβάθμιση κρατικών Υπηρεσιών της Ιεράπετρας και τις συνέπειές τους στην καθημερινή ζωή των πολιτών της Ιεράπετρας και στο μέλλον του τόπου».

Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί οι δημότες , ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας και όλοι οι εμπλεκόμενοι αιρετοί, κρατικοί και ιδιωτικοί φορείς της Κρήτης, του Λασιθίου και της Ιεράπετρας.

Εξ άλλου προς δυναμικές κινητοποιήσεις προσανατολίζεται και ο Δήμος Αγίου Νικολάου προκειμένου να στείλει μήνυμα αντίδρασης για το σχέδιο «Αθηνά» του υπουργείου Παιδείας. Έτσι αποφασίστηκε, τη Δευτέρα να πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου, στο οποίο προσκλήθηκαν, μεταξύ άλλων, να παραστούν οι βουλευτές και οι περιφερειακοί σύμβουλοι, όπου θα ληφθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν προκειμένου ο Άγιος Νικόλαος να προασπίσει όπως τονίζεται «το δικαίωμα της ίσης μεταχείρισης, με τις άλλες τρεις πρωτεύουσες των νομών της Κρήτης, στην κατανομής πανεπιστημιακών σχολών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...