Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ρέθυμνο: Απονομή διπλωμάτων της 21ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνεστίαση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρεθύμνου, με τη συμμετοχή φίλων και μελών του Ομίλου και της Ιστιοπλοΐας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η απονομή διπλωμάτων της 21ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης. Οι νέοι ιστιοπλόοι που προστέθηκαν στο κατάλογο των Ρεθεμνιωτών που ασχολούνται ενεργά με το άθλημα είναι οι κάτωθι, Βαγγέλης Τζανιδάκης, Βασιλική Δημητρακοπούλου, Γαρυφαλιά Ζουμαδάκη, Γεώργιος Χάσικος, Γιάννης Ζεμπίλης, Γιάννης Νικολουδάκης, Εμμανουήλ Χατζηκωνσταντίνου, Ιδομενέας Καμηλάκης, Μαρία Χαλκιαδάκη, Μάριελ Κρέμλη, Ματθαίος Βαρβαντάκης, Γιούλη Καρτάλη, Βιβή Καρακώστα, Σωκράτης Ψυχαράκης.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου κύριος Μιχάλης Βασιλάκης, αναφέρθηκε στα ιστιοπλοϊκά πεπραγμένα του 2012, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση τόσο στις σημαντικές επιτυχίες που σημείωσε ο Ι.Ο.Ρεθύμνου σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και στη διοργάνωση αγώνων και ιστιοπλοϊκών σεμιναρίων που διοργάνωσε στο Ρέθυμνο, με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, ανακοίνωσε το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του τρέχοντος έτους, στο οποίο μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται, η διοργάνωση 3ήμερου ιστιοπλοϊκού αγώνα τον Μάρτιου σε συνεργασία με τον Ν.Ο.Χανίων με διαδρομή Χανιά – Ρέθυμνο. Tη συμμετοχή του ομίλου στον διεθνή αγώνα Rodos Cup και σε περιφερειακούς αγώνες που διοργανώνονται στην Κρήτη. Eπίσης λόγω της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, ο Ι.Ο.Ρεθύμνου με συνεργασία όλων των ιστιοπλοϊκών ομίλων της Κρήτης θα διοργανώσουν ένα διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα με διαδρομές τους νομούς της Κρήτης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Λιμενάρχης Ρεθύμνου, κος Φραγκίσκος Δασκαλάκης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου, κος Μίνως Αλεφαντινός, καθώς και η διευθύντρια του ΛΤΡ, κα Δασκαλάκη Αθανασία. Ξεχωριστή παρουσία στην εκδήλωση ήταν εκείνη του κου Στράτου Παπαϊωάννου, ιδρυτικό μέλος του Ομίλου και ουσιαστικός δάσκαλος για τους Ρεθυμνιώτες ιστιοπλόους.

Ο Ι.Ο.Ρεθύμνου ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης, τα μέλη και τους φίλους του που τίμησαν με την παρουσία τους τον Όμιλο, τους επαγγελματίες της πόλης για τις προσφορές τους στη λαχειοφόρο αγορά και τέλος το κέντρο White Lady, που φιλοξένησε τη βραδιά. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους επαγγελματίες που συνέβαλαν στην λαχειοφόρο αγορά καθώς και φωτογραφίες από την βραδιά στην ιστοσελίδα του ομίλου www.ior.gr.


 goodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...