Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Hi- tech εξιχνίαση μελισσοκλοπής στα Χανιά

Όλα τα περίμενε ο κλεπτομανής μελισσοκόμος από τις Βουκολιές, αλλά να βρει τους αστυνομικούς να τον περιμένουν σπίτι του δεν είχε τη δύναμη ούτε να το φανταστεί ούτε να το πιστέψει !

Ο 51χρονος αγροτοκτηνοτρόφος το προηγούμενο βράδυ πέρασε από τα μελίσσια 49χρονης στην περιοχή του Ταυρωνίτη και έφυγε με δυο κυψέλες παραμάσχαλα.

Κάτι που ο δράστης έκανε συχνά το τελευταίο διάστημα δοκιμάζοντας τις αντοχές των ιδιοκτητών, που έχασαν σταδιακά 30 κουτιά.

Αξιοποιώντας δεδομένα υψηλής τεχνολογίας η ΕΛΑΣ έφτασε στον κλέφτη που είχε εγκαταστήσει στη δική του περιοχή τις 30 άφαντες κυψέλες.

Νωρίς το πρωί με, ακρίβεια εκατοστού και... δευτερολέπτου, αστυνομικοί έφτασαν συστημένοι στο κατώφλι του σπιτιού, συλλαμβάνοντας τον 51χρονο με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Εκτός από αυτές βρέθηκαν άλλες 15 οι οποίες δεν αντιστοιχούν στις δικές του μελισσοκομικές δηλώσεις και ο έλεγχος συνεχίζεται για να βρεθεί η προέλευση τους.
Το σίγουρο είναι πάντως πως ο αγροτοκτηνοτρόφος βρίσκεται σε άκρως δύσκολη θέση καθώς οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει με βάση το νόμο περί ζωοκλοπής, συνιστούν κακούργημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...