Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ανασυγκροτήθηκε η διοικητική επιτροπή του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου

Πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης. Στη συνεδρίαση αυτή, μεταξύ των άλλων, το Διοικητικό Συμβούλιο:

Ανασυγκρότησε τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου, η σύνθεση της οποίας είναι ως εξής: α) Πρόεδρος: Γεώργιος Γιακουμάκης, α) Α’ Αντιπρόεδρος: Εμμανουήλ Ψαρουδάκης, γ) Β’ Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Μανιουδάκης, δ) Γεν. Γραμματέας: Ιωάννης Δαφνομήλης, ε) Οικ. Επόπτης: Γεώργιος Πολιουδάκης.

Ενέκρινε τον προϋπολογισμό του Επιμελητηρίου χρήσης 2013.

Όρισε τους εκπροσώπους του για τη συγκρότηση της Επιτροπής γνωμοδότησης σε θέματα λαϊκών αγορών της Π. Ε. Ρεθύμνης, ως εξής: α) Δημήτριος Περνιεντάκης, ως τακτικός, β) Αθηνά Τσικιντίκου, ως αναπληρωματική.

Όρισε τους εκπροσώπους του για τη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνης για τη διετία 2013 - 2014, ως εξής: α) Θεόδωρος Νίνος, ως τακτικός, β) Ιωάννης Σταγκουράκης, ως αναπληρωματικός.

Όρισε τους εκπροσώπους του για τη συγκρότηση των Επιτροπών Προμηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, ως εξής: α) Περπιράκης Κοσμάς, ως τακτικός, β) Περπυράκης Απόστολος, ως αναπληρωματικός.

Ενέκρινε την επιχορήγηση του Συλλόγου Ξενοδόχων Ν. Ρεθύμνης με το ποσό των 6.200,00 ευρώ (έξι χιλιάδες διακόσια), για συμμετοχή στα έξοδα εκμίσθωσης περιπτέρων επιχειρήσεων – μελών του που συμμετείχαν στην έκθεση «E-cite Ρέθυμνο που διοργανώθηκε από το Δήμο Ρεθύμνης στις 22 -28 Οκτωβρίου 2012 στο Στρασβούργο της Γαλλίας. Η επιχορήγηση χορηγείται στο Σύλλογο Ξενοδόχων, επειδή ο Σύλλογος είχε αναλάβει, μετά από αίτημα του Δήμου Ρεθύμνης το στήσιμο των περιπτέρων.

Οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου, τα έξοδα συμμετοχής των οποίων επιχορηγούνται είναι: α) διάφορες επιχειρήσεις – μέλη του Συλλόγου Τυροκόμων Ρεθύμνης, β) η επιχείρηση Σ. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ – Ε. ΚΟΥΤΣΑΛΕΔΑΚΗ Ο.Ε., γ) Φαίδων Χηνιάδης, δ) Patrizia – Elena Castiglione, ε) Νικόλαος Λαμπάκης, στ) διάφορες επιχειρήσεις – μέλη του Συλλόγου Αργυροχρυσοχόων Ρεθύμνης.

Πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης σε μια σεμνή και λιτή τελετή, όπως αρμόζει στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου, μεταξύ των μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου και των εργαζομένων του. Την πίτα ευλόγησε, ο π. Νικόλαος Νικηφόρος, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγενίου, λόγω απουσίας του στην Αυστραλία.

Το φλουρί της πίτας, που αντιστοιχούσε σε ένα συμβολικό δώρο, έτυχε στον Β΄ Αντιπρόεδρο Ευάγγελο Μανιουδάκη, ο οποίος πήρε και τις ευχές των συναδέλφων του για συνέχιση της καλής του τύχης ολόκληρη τη χρονιά. Τυχερή, επίσης, στάθηκε και η εργαζόμενη στην εταιρεία ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, θυγατρική εταιρεία του Επιμελητηρίου, κα Ειρήνη Παντινάκη, η οποία κέρδισε δύο ημέρες άδεια.



goodnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...