Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Έξωση του Εργοτέλη από το Παγκρήτιο!

Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος της "Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε." (εταιρία που ανήκει στο Δήμο και διαχειρίζεται τις αθλητικές εγκαταστάσεις της επικράτειάς του) μίλησε στο "13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διοίκησης Αθλητισμού" που διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Σπάρτη. 

Μέσα από την ομιλία του, το μεσημέρι της Κυριακής, έβαλλε κατά του ΟΦΗ και του Εργοτέλη ("μόνο ζημιές γίνονταν στο γήπεδο στα χρόνια που το χρησιμοποιούσαν και οι δύο"), αναφέρθηκε στην κατάσταση που ήταν το Παγκρήτιο το 2009 όταν η διαχείρισή του πέρασε από τα Ολυμπιακά Ακίνητα στην Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου και στα οικονομικά στοιχεία.

Τη μεγαλύτερη εντύπωση, όμως, μεταξύ των 500 παρισταμένων στο συνέδριο έκανε η στάση ενός αιρετού (εκλεγμένος Αντιδήμαρχος Ηρακλείου) να διασύρει ένα Σωματείο όπως ο Εργοτέλης, που είναι σταθερά μέχρι σήμερα ο βασικός "πελάτης" του Σταδίου.

Ο κ. Δροσίτης ανέφερε ότι η εταιρεία της οποίας είναι πρόεδρος έχει πρόβλημα με τα οικονομικά καθώς ο Εργοτέλης δεν πληρώνει και ήδη έχει ξεκινήσει τις νόμιμες διαδικασίες για την έξοδο του Εργοτέλη απο το Παγκρήτιο Στάδιο (εκείνη την στιγμή έδειξε στο ακροατήριο και αντίστοιχο έγγραφο ότι έχει ξεκινήσει διαδικασίες για την έξοδο του Εργοτέλη).

Και το σχέδιο δεν σταματά εδώ. Αφού ολοκληρωθεί - σύμφωνα με τον κ. Δροσίτη - η έξωση του Εργοτέλη, το Παγκρήτιο Στάδιο θα λειτουργεί μόνο για μαζική άθληση...

Πηγη: flnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...