Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Η Μόνικα και οι IMAM BAILDI στο ARK FESTIVAL στο Ηράκλειο

Το μουσικό χωνευτήρι των Imam Baildi καταφτάνει στο Ηράκλειο στο Σάββατο 1η Δεκεμβρίου, στα πλαίσια του πρώτου ARK Festival της πόλης, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου. 

Μαζί με την Mόνικα και την τοπική μπάντα Metalaxis, oι Imam Baildi θα δοκιμάσουν για άλλη μια φορά την ξακουστή πλέον συνταγή τους: ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, η Μαρίκα Νίνου την trip-hop αισθητική, ο Τσιτσάνης την mambo-big band ενορχήστρωση, το μπουζούκι μιξάρεται με electro-swing και τα balkan πνευστά μπλέκονται με κουβανέζικους ρυθμούς.
Το ARK Festival Ηρακλείου σηματοδοτεί την έναρξη της live επιστροφής της Μόνικας, η οποία εκτός από τα τραγούδια της που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα τα τελευταία χρόνια, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό ένα δείγμα από το πολυαναμενόμενο τρίτο της άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Τις συναυλίες θα ανοίξουν οι MetalaXis, μια από τις πιο γνωστές ροκ μπάντες της πόλης.
Γιατί ότι κι αν συμβαίνει, in music we trust.
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης (Οδός 1821 10, 2810 227 500), Βιβλιοπωλείο Συνέπεια (Οδός Ι. Αθητάκη 46 - έναντι του Τ.Ε.Ι., 2810 318 711), www.viva.gr (τηλ. 13855)
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Τα πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ
Προπώληση - Γενική είσοδος: 12 ευρώ

sporfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...