Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Συνάντηση του Λ. Αυγενάκη με το Προεδρείο του Συλλόγου Παραδοσιακών αποσταγματοποιών Τσικουδιάς

Την Τετάρτη συνάντηση με τον  Υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη


Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, σήμερα, Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012 στη Βουλή των Ελλήνων με το Προεδρείο του Συλλόγου Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Τσικουδιάς Ν. Ηρακλείου Κρήτης (Σ.Π.Α.Τ.Ν.Η.).
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε λόγω της πίεσης που ασκείται το τελευταίο  χρονικό διάστημα από τους ποτοποιούς για την αλλαγή της ισχύουσας  νομοθεσίας.
Το Προεδρείου του Συλλόγου τόνισε στον Βουλευτή Ηρακλείου ότι: «Ο Σύλλογος μας έχει κατά καιρούς προτείνει διάφορα μέτρα τα οποία εφόσον υιοθετηθούν μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τόσο στην διαδικασία της παραγωγής τσικουδιάς και τσίπουρου όσο και τον αποδιδόμενο φόρο, χωρίς ταυτόχρονα να οδηγούν στην κατακόρυφη αύξηση της τιμής του παραδοσιακού προϊόντος της τσικουδιάς. Αντίθετα, η υιοθέτηση των προτάσεων των ποτοποιών και εισαγωγέων ποτών θα αυξήσει υπερβολικά την τιμή της τσικουδιάς παρεμβάλλοντας έναν ή περισσότερους «μεσάζοντες». Μια τέτοια αύξηση της τιμής θα προκαλέσει κατακόρυφη μείωση της ζήτησης και επομένως μείωση των φορολογικών εσόδων από την παραγωγή και εμπορεία της τσικουδιάς».
Με πρωτοβουλία του Βουλευτή Ηρακλείου, κ. Λευτέρη Αυγενάκη και ενόψει του νέου φορολογικού Νομοσχεδίου προγραμματίστηκε συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Μαυραγάνη  την Τετάρτη 21-11-2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...