Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Αμούστακοι και ατζαμήδες οι ληστές στη Μεσαρά

της Κατερίνας Μηναδάκη
Ντεπούτο στην παρανομία με ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων θέλησαν να κάνουν δύο 20χρονοι στις Μοίρες Μεσαράς χθες τη νύχτα αλλά δεν υπολόγισαν... στην αμεσότητα των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών που μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους επαναφέρουν στην τάξη!

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 21:30 τη νύχτα της Δευτέρας όταν οι δύο πιτσιρικάδες -με καταγωγή από χωριά της Μεσαράς – πήραν ένα αυτοκίνητο και ένα κυνηγετικό όπλο και εμφανίστηκαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στο δρόμο που οδηγεί στη Γαλιά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα δύο αγόρια με την απειλεί του όπλου και φορώντας κουκούλες επεχείρησαν να διαπράξουν τη ληστεία αλλά δεν τα κατάφεραν κι έτσι τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καθυστέρησε κάποιες ώρες μέχρι να καταγγείλει το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών. Ακόμα κι έτσι όμως, όταν έφτασε η πληροφορία για την απόπειρα ληστείας τα ξημερώματα στην υπηρεσία, ξεκίνησαν οι έρευνες και δεν άργησαν να καταλήξουν στα πρόσωπα δύο αγοριών. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί μέχρι το πρωί είχαν καταλήξει ότι την απόπειρα ληστείας είχαν κάνει δύο 20χρονα αγόρια τα οποία και κατάφεραν να εντοπίσουν το ένα στο σπίτι του και το άλλο στο χωριό του.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν αμέσως και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. Όσο για τους λόγους που τους οδήγησαν στην ληστεία, παραμένουν αδιευκρίνιστοι. Πάντως οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι στη θέα των αμούστακων αγοριών που θέλησαν να βγάλουν χρήμα κάνοντας ληστεία χωρίς να υπολογίζουν το νόμο. Και οι δύο δεν έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...