Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Οι ξεναγοί στον Αυγενάκη για τα αιτήματα τους

Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης πραγματοποίησε συνάντηση την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 με εκπροσώπους του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης, την κα Μ. Σταυρακάκη Μαμαλάκη, Πρόεδρο, τον κ. Ανδρέα Φουντούλη Αντιπρόεδρο και την κα Ε. Βλάσση ,Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξεναγών.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τα Προεδρεία ενημέρωσαν τον βουλευτή για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των Ξεναγών. Μεταξύ άλλων έγινε συζήτηση σχετικά με το πρόσφατο ψηφισθέν νομοσχέδιο της 8ης Νοεμβρίου 2012 και των αλλαγών που έχουν προκύψει μέσω αυτού στα επαγγελματικά δικαιώματα των Ξεναγών ενώ δεν παρέλειψαν να επισημάνουν ότι με βάση της νομοθεσίας, που είχε ήδη από το 2009 εναρμονιστεί με την Οδηγία 2005/36 της Ε.Ε., προσδιοριζόντουσαν επακριβώς η αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων.

Ο κ. Αυγενάκης έχοντας στα χέρια του το ψήφισμα της Πανελλήνια Ομοσπονδίας Ξεναγών, δεσμεύτηκε για μια στενή συνεργασία ενόψει των Υπουργικών αποφάσεων και των κανονιστικών νόμων που θα ακολουθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...