Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Με την Δημοτική Αρχή Δήμου Φαιστού και φορείς της Μεσαράς την Παρασκευή ο Κεφαλογιάννης

Το Σάββατο με την ΟΝΝΕΔ στο σύνδεσμο γυναικείων σωματείων για η δράση «ΣΤΗΡΙΖΩ»


Συνεχίζοντας τις επαφές του με φορείς και κατοίκους του νομού ο Γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης αύριο Παρασκευή πρωί θα επισκεφτεί τον Δήμο Φαιστού όπου θα έχει συνεργασία με την Δημοτική Αρχή και τοπικούς φορείς της περιοχής ενώ στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη στις Μοίρες στα τοπικά ΜΜΕ της Μεσαράς.

Το Σάββατο ο κ. Κεφαλογιάννης θα συνοδεύσει τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου στην παράδοση μέρος του ρουχισμού που συλλέχθηκε από την πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ» της ΟΝΝΕΔ που θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωϊ στα γραφεία του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων, για τον Ξενώνα κακοποιημένης γυναίκας και παιδιού.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ένα άλλος μέρος του ρουχισμού παραδόθηκε στον πολιτιστικό Σύλλογο Δειλινών για τους άπορους της περιοχής.

Από αυτή την παραπάνω πρωτοβουλία συνελέγησαν 21.000 ρούχα, τα οποία μοιράζονται σε όλη την Ελλάδα, στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες. Αυτές οι δράσεις θα συνεχιστούν με εκδηλώσεις που θα αφορούν τα θέματα της ανεργίας, τη συλλογή φαρμάκων, καθώς και άλλες πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...