Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Χανιά: Εκτέλεσαν με καραμπίνα σκυλάκι, επειδή... τους ενοχλούσε!

Μία ακόμη απίστευτη κτηνωδία, με θύμα ένα απροστάτευτο σκυλάκι έρχεται στο προσκήνιο. Το σκυλάκι βρέθηκε από τον ιδιοκτήτη του, με μία σφαίρα στο κεφάλι...
Το περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό των Χανίων, κοντά στην Αλμυρίδα. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σκύλου, δράστες είναι κυνηγοί οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Όπως καταγγέλλει η πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου Χανίων, Νατάσα Μπομπολάκη στο ''zoosos'', το σκυλάκι είχε βγει από την περίφραξη του σπιτιού του και έσπευσε προς τα δύο σκυλιά, που είχαν μαζί τους οι κυνηγοί, τα οποία πλησίασε με διάθεση για παιχνίδι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τους δράστες είδε ο πατέρας της ιδιοκτήτριας του ζώου, ο οποίος αρχικά δεν έδωσε σημασία, αν μετά από λίγο άκουσε έναν πυροβολισμό χωρίς να καταλάβει τι έχει συμβεί. Όταν νύχτωσε και το ζώο δεν γύρισε στο σπίτι του, η οικογένεια άρχισε να το αναζητά.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, το πρωί ο πατέρας της ιδιοκτήτριας του ζώου, πήγε εκεί που είχε δει τους κυνηγούς και βρήκε το σκυλί τους, νεκρό, πυροβολημένο εξ επαφής με καραμπίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...